file000258

Het Videoarchief van PHmultiMEDIA

Niet elk bruidspaar wil een samenvatting en/of geeft toestemming om op het internet te willen staan, daarom maar een kleine selectie van deze prachtige voorbeelden. Deze samenvattingen zijn door mij samengesteld op basis van de mooiste beelden.
Meestal kiest het bruidspaar voor een langere versie die momenten bevatten die voor het bruidspaar belangrijker zijn maar niet echt geschikt zijn voor publicatie op het Internet.

Jaap Wieb en Martje

Juli 2015

Hier een recentelijk voorbeeld van een web-samenvatting, ook wel wedding-clip genoemd. Korte samenvatting van dit huwelijk in het prachtige Friesland met als trouwlocatie; Dokkum.

Eibert en Moniek

Juni 2015

Leeuwarden; het toneel van wederom een prachtige zonnige dag, trouwceremonie in de buitenlucht en een schitterende rondvaart door de grachten. 

Martijn en Nynke

September 2014

In het dorpje Langweer in Friesland en trouwlocatie Sangaast aan het water. Werderom prachtige beelden waar ik trots op mag zijn.

Simon en Sigrid

September 2014

Op de muziek van Dreamgirls een flitsende samenvatting van de trouwdag van Simon en Sigrid, een warme dag in september.

Arjan en Rachel

Augustus 2014

De mooiste momenten van dit prachtige bruidspaar met een kijkje in de boekwinkel van Riemer in Groningen.

Martin en Liana

Augustus 2013

Een mooie dag in Niekerk en Grootegast. De fotoshoot vond plaats in het prachtige park tegenover het gemeentehuis van Grootegast.

Wilte en Danielle

Mei 2013

Boer zoekt vrouw lijkt het wel, en ze hebben elkaar gevonden. Mooie beelden van een mooie dag van Wilte en Damielle in het ook zo mooie Drenthe.

Loek en Tamara

Juli 2012

Een prachtige dag in Veenhuizen, let ook even op de DJ aan het eind van het filmpje: www.Your-DJ.nl

 

 

 

 

item12

PHmultiMEDIA is gelinkt aan: www.huwelijksidee.nl, www.trouweninderegio.nl en www.trouwtipsz.nl